Elina

Moi ja tervetuloa!

Mukavaa, että olet eksynyt sivuilleni. Olen Elina ja asun Helsingissä. Opiskelen monimediatuottajaksi ja toimin siinä ohessa crossfit-valmentajana ja freelancerina.

Olen aina tykännyt kirjoittaa ja tehdä sisältöjä. Ensimmäisen sanomalehteni perustin jo ala-asteella. Olin lehden ainoa toimittaja eli siis päätoimittaja ja kuvittaja. Lehden aiheita olivat kaverit, opettajajuorut ja koirat. Näistä ajoista ja aiheista on menty eteenpäin ehkä hieman. Nykyisin kirjoitan esitysarvioita ja muuallekin muita tekstejä.

Crossfitin aloitin 2015, jolloin moni asia loksahti kohdilleen. Nautin harjoittelusta, oppimisesta ja itseni haastamisesta. Parasta oli sosiaalinen puoli. Löysin pian itsestäni halun valmentaa ja auttaa muita kehittymään. Liikkumiseen liittyviä oivalluksia on myös helppo soveltaa muuhun elämään, muun muassa siksi blogi.

Minut saa helposti kiinni, jos haluat lähettää yksityisviestiä tai olet kiinnostunut yhteistyöstä. Profiili löytyy Linkedinistä. Blogiani voi seurata Facebookissa

Ollaan yhteyksissä!

/Elina

Talvikarkelot ohi

3 thoughts on “Elina”

  1. Hei Elina,

    Kysyisin sulta onkohan Suomes mitään julkaisua crossfitistä? Juoksusta, punttaamisesta jne on moniakin, mutta onko crossfitillä varsinaista lajilehteä? (siis muuta paitsi Elinan loistavs blogi 🙂 )

    Tsemppiä & siunausta loppusyksyyn / alkutalveen!

    1. Hei Jan! Pahoittelut viiveestä. Huippua, että olet tykännyt! 🙂 Mitään printtijulkaisua ei tule mieleen, mutta verkkolehti Boximedia kannattaa katsoa! https://boximedia.fi/
      Hauskaa syksyä sinullekin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *