CrossFit

Suomen suurin. Uusi CrossFit Herttoniemi!

CrossFit Herttoniemen ensimmäinen halli

Kun astuin ovesta sisään, ensimmäinen ajatus: se on iso! Katto on älyttömän korkealla, sisällä näkee vaikka kuinka pitkälle. Valoisa, avara ja kaikin puolin välittömästi innostava!

2500 neliömetriä varattu pelkkään harjoitteluun ja hauskanpitoon. Unelma.

CrossFit Herttoniemen varsinainen muutto tapahtui päivässä. Soutulaitteet, rigi, tangot, painonnostolava.. Kuusi kuormaa, kaikki siirrettynä talkootyöllä muutamassa tunnissa. Aivan käsittämätöntä.

Muuttopäivänä minulla oli kunniatehtäviä ystävieni häissä. Pääsin siis katsomaan uutta, Suomen suurinta CrossFit-salia vasta kun kaikki oli jo muutettu.

Efekti oli melkoinen!

Hämmentävintä oli kuitenkin se, että kaikki tutut olivat normaaliin tapaan treenaamassa. Kaverit vilkuttelivat sieltä monen metrin päästä ja naureskelivat ällistyneelle ilmeelleni. Minulle uuden salin näkeminen oli suorastaan utopistinen kokemus. Ihan kuin koko kaikki olisivat vain teleportanneet itsensä ja kaikki tavarat uuteen paikkaan! Näin ei tietysti ole. Porukka oli kantanut esimerkiksi painonnostolavan osia hiki hatussa. Arvostan.

Rigi

Avaraa tilaa

Treeniarki on lähtenyt sujumaan uusissa tiloissa oikein hyvin. Aluksi oli todella hämmentävää, kun ei heti osannut paikantaa kaikkia välineitä. Pari päivää sitten unohdin, missä bokseja oikein pidettiin.

Tilaa harjoitella, nostaa painoja ja kävellä käsillään tuntuu olevan rajattomasti. Lisäksi olemme saaneet uusia leluja: rigiin wall ball targetit, slacklinen voimistelupuolelle ja jopa nyrkkeilysäkin.

Tila omatoimiselle harjoittelulle ja slackline
Omatoimipuoli: voimistelualue, painonnostolava.. ynnä muuta!

Pukuhuoneet! Miehillä ero entiseen on melkoinen ja varmaan kaikki herrat ovat vähintäänkin kiitollisia lisätilasta. Hyvä on kyllä nykyinen naisten pukuhuonekin. Vanhalla salilla meillä oli naisten puolella yksi suihkukoppi. Nyt käytössä on neljä suihkua!

Tilassa on jännittäviä entisen tehdastyöpaikan jälkiä. Löytyy kaikenlaisia kiinnostavia silmänhuuhteluaineita ja paljon erilaisia ohjekylttejä. Ja räävittömiä vessanseinäkirjoituksia – parasta!

Pukkarit
Naisten pukuhuoneessa sotilaallisia kaappeja.

Käsivoidekyltti

CrossFit Herttoniemen ovikyltti

Pakko myöntää, että minua epäilytti, miten kaikenlaisen yhteisöllisyyden ja tunnelman käy, kun tilaa on niin paljon. Tunteeko tilassa itsensä orvoksi ja yksinäiseksi?

Onneksi tämä on ollut turha pelko. Kaikki ovat niin tottuneet treenaamaan yhdessä, että porukka ei hajaannu sinne tänne, vaan pysyy yhdessä. Vaikka tilaa on paljon, yhteys ei ole kadonnut.

Paljon on vielä tehtävää ja tavarat hakevat vielä oikeita paikkojaan. Tikkaita, työkaluja ja laatikoita on siellä täällä. Eli perinteinen muuton jälkeinen sekasorto! Kaikki perusjutut toimivat kuitenkin jo nyt erinomaisesti. Tästä eteenpäin ne vaan hioituvat.

Minusta on jotenkin niin siistiä, että saan treenata tällaisessa tilassa, jossa eräällä lailla luovuuskin pääsee kukoistamaan. Se on keskeneräinen, mutta siinä on kauheasti potentiaalia. Mitä rosoisempi, sitä parempi!

Suomen suurimmalla salilla on kuitenkin yksi todellinen haittapuoli. Jos kesken tunnin tulee vessahätä tai pukuhuoneesta tarvitseekin jotain, on lähdettävä juosten matkaan, ettei koko tunti kulu reissun tekemiseen.

Hätä keinot keksii. Monet ovat ratkaisseet asian käyttämällä potkulautaa.

Uusi CFH:n pääkallo
Jotain tuttua!

CrossFit Herttoniemi on muuten instassa! Käykää seuraamassa.