Yleinen

Pieniä blogiparannuksia

Nyt on asiaa blogista. Päätin, että kuvan Urho-koira saa olla tästä lähtien kaikkien blogia koskevien uutisten maskotti.

Blogi ja kotisivut ovat siis olleet pystyssä nyt kolme kuukautta! Jihuu! En olisi kyllä arvannut, että blogin pitäminen on välillä todella raastavaa ja välillä taas hurjan hauskaa. Sen kirjoittaminen on kuitenkin tuntunut juuri oikealta. Kiitos sinullekin, joka luet tätä parhaillaan. Mukavaa, että olet täällä.

Blogi ja minä olemme kehittyneet kolmessa kuukaudessa jonkin verran. Tein esimerkiksi oivalluksen, millä tavoin blogiani voisi seurata muunkin kuin oman Facebook-seinäni kautta. Niinpä, nyt saa vaikka antaa pienet taputukset. Laitapa siis tämän neropatin blogi seurantaan uudella Seuraa-napilla, niin saat sähköpostiin ilmoituksen, eikä jatkossa mikään mene sinulta ohi. Blogi löytyy myös seurattavaksi Bloglovin’ista, jos tykkäät sitä käyttää.

Parantelin myös kommentointimahdollisuuksia. Tähän mennessä postaukseen laitettu kommentti on saattanut viipyä hetken tarkastettavana, mutta ne ajat ovat nyt ohitse! Olette siis vapaita, antakaa mennä.

Jos vierailet sivuillani ensimmäistä kertaa, Infosta selviää, mistä oikein on kyse. Lyhyesti selitettynä blogi sai alkunsa kun minusta tuli työnhakija, jota olen edelleen. Aihepiiri on koko ajan enemmän alkanut käsitellä CrossFitia tällaisesta aloittelijan näkökulmasta. Olen sitä kautta tajunnut paljon elämän muistakin osa-alueista. Ehkä huomioista on iloa sinullekin!

Kuulen tosi mielelläni, millä muilla tavoilla voisin juttua kehittää eteenpäin. Itselläni on jotain suunnitelmia, mutta tarkoituksenmukaista olisi, että blogi kiinnostaisi teitä. Laittakaa palautetta, kysymyksiä ja ideoita, niin jatketaan siitä harjoituksia.

Kiitos vielä kaikille, jotka olette näitä tarinoita lukeneet ja rohkaisseet jatkamaan! Olette parhaita.

/Elina

 

1 thought on “Pieniä blogiparannuksia”

Comments are closed.