Yleinen

Tervetuloa! Mistä on kyse?

Hei vaan ja tervetuloa! Olet löytänyt omaa nimeäni reteästi kantavalle kotisivulleni. Olen siis Elina, 27-vuotias teatterituntija ja urheiluharrastaja Helsingistä.

Olen juuri lopettanut yli 8 kk kestäneen vuorotteluvapaasijaisuuden ja nyt etsin uutta työpaikkaa. Jotta uudet tuulet löytäisivät luokseni mahdollisimman vaivattomasti, päätin luoda tällaisen virtuaalisen alustan helpottamaan vuorovaikutteista läsnäoloa. Hienoa, että juuri Sinä olet sivujeni vieraana!

Sivuiltani löydät työhistoriani, josta näet nopeasti missä kaikessa olen ehtinyt olla mukana. Blogissa taas kirjoitan arjestani teatterin ja urheilun parissa. Ota siis rohkeasti yhteyttä ja kommentoi, mitä tahansa ajatuksia sinulla herää.

Blogin kirjoittamisen otan henkilökohtaisena haasteena. Yhdistän siinä kaksi omaan arkeeni kuuluvaa asiaa: teatterin ja crossfitin. Minusta on itsestänikin kiintoisaa nähdä, mitä tällaisesta yhdistelmästä syntyy! Ihmisten intohimo tarttuu minuun hyvin helposti, ja sitä on molemmissa maailmoissa suurenmoista seurata.

Olen työskennellyt viimeksi teatterialan asiantuntijaorganisaatiossa viestinnän alalla. Lisäksi minulla on harrastajateatteritausta Tampereen Ylioppilasteatterista. Urheilussa, jota pääsääntöisesti nykyään harrastan, olen oikea keltanokka. Aloitin crossfitin syksyllä 2015.

IMG_9216

Sivut ja blogi ovat minulle myös kehittymisen ja kasvun työkaluja erityisesti kirjoittajana. Blogin kirjoittaminen edellyttää ajatusten kirkastamista sekä hiomista sanoiksi. Sen lisäksi, että toivon ihmisten löytävän luokseni, uskon myös itse löytäväni tällä tavalla uusia tuttavuuksia ja uusia polkuja.

Voit kirjoittaa kommenttikenttiin palautetta tai lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen elina.k.knaapi(a)gmail.com. Laita minut seurantaan myös twitterissä @ElinaKnaapi

Vaikutanko henkilöltä, josta voisi olla sinulle tai tutullesi hyötyä? Voit tutustua työhistoriaani sivulla Ota Elina töihin.